fbpx
SharpDesign logo
sharpdesign logo white

SharpDesign

WordPress | Webbdesign | SEO

Moderna hemsidor i WordPress

En hemsida kan hjälpa att bygga en bro över kommunikationsgapet som kan finnas mellan företag och potentiella kunder. En modern hemsida med tilltalande webbdesign är en av de bästa marknadsföringskanalerna för företag, privatpersoner och verksamheter att locka till sig nya kunder och möjligheter. 

SharpDesign erbjuder moderna och skräddarsydda hemsidor i WordPress för dig eller ditt företag. WordPress är ett CMS-system som driver 36% av alla hemsidor på internet och erbjuder enkel uppdatering för dig som kund. 

Responsiva lösningar - En hemsida på flera enheter

Visste du att nästan 70% av alla besök på
hemsidor sker via telefoner eller surfplattor?

WordPress & E-handel

Oavsett om det är en helt ny webbplats eller om du behöver underhåll av en redan existerande webbplats så kan jag hjälpa dig.

Hemsida i WordPress

WordPress, som används av över 60 miljoner människor för att bygga webbplatser över hela världen, är en av de mest kända och mest populära plattformarna för webbpublicering.

Det är ett blogg- och webbplatshanteringssystem (CMS) som är både kraftfullt och lättanvänt och fungerar perfekt som en webbpubliceringsplattform för både individer och företag.

Hemsida = tillgång

En dålig webbplats kommer att skada varumärket för alla företag medan en välutformad webbplats ser kundernas behov och uppfyller dem. En elegant webbplats hjälper emellertid människor att få kontakt med företagets varumärke. 

En webbplats med en användarvänlig sida tenderar att locka kunder mer till företag.

Din egen E-butik

Om du äger en WordPress-webbplats och vill integrera e-handel eller om du planerar att starta en ny butik med ett lättnavigerat system är WooCommerce svaret. Eftersom det är ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att bygga en onlinebutik så är WooCommerce en bra startplattform för ditt ehandels-imperium.

WooCommerce erbjuder massor av fantastiska integrationer och funktioner, samtidigt som saker och ting hålls riktigt enkelt.

Senaste projekt

Ta en titt på vad som har skapats tidigare.

Från tidigare kunder

Zara Hedlund
Zara Hedlund
@zara.hedlund1
Läs mer
Jag har jobbat med SharpDesign nu i några månader och kan verkligen varmt rekommendera att anlita honom om du funderar på att starta en hemsida eller uppdatera din befintliga! Superbra bemötande och väldigt proffsigt utförande. Han mötte alla mina behov, lyssnade bra och vi formade sidan tillsammans.
Camilla Kanckos
Camilla Kanckos
@camilla.kanckos
Läs mer
Välj Mathias på Sharp Design om du vill ha en hemsida som överträffar dina förväntningar. Jag är otroligt nöjd och innerligt tacksam 🤩. Titta på vividcare.se, så förstår ni...
Johan Stressé
Johan Stressé
@johan.stresse
Läs mer
Väldigt duktig på skapande och design. Trevligt bemötande och flexibel i överlåtelse. Jag rekommenderar starkt!
Sandra Jansson Crawford
Sandra Jansson Crawford
@sandra.jansson.1422
Läs mer
Kan varmt rekommenderas! Jag har fått grym hjälp i skapande av min nya hemsida som är elegant, enkel men varm. Mathias var lyhörd för mina önskemål, kom med tips och råd och har varit lätt att kommunicera med. /Sandra , https://www.sandramedicinskmassage.se/
Zakarias Mortensen
Zakarias Mortensen
@ZakariasMortensen
Läs mer
Professionell med strävan efter att leverera en bra produkt. Rekommenderar!
Robert Malm
Robert Malm
@robert.malm.14
Läs mer
Jag fick snabb hjälp med att snygga till min hemsida, rekommenderas!
Max Gurkmann
Max Gurkmann
@max.gurkmann
Läs mer
Rekommenderas etthundra procent! Snygg design på sidan och snabb leverans..
Föregående
Nästa

Vad är ditt nästa projekt?

Tveka inte att ta kontakt om du ser en möjlighet till ett samarbete eller om du bara har några frågor.