fbpx

SharpDesign

Köp hemsida till
dig eller ditt företag

Hemsida

WordPress

Kontakta för offert

Fulländad WordPress hemsida med en personlig design som passar ditt företags profil eller din grafiska profil. Hemsidan optimeras för sökmotorer som t.ex. Google. 

Designad för att fungera på alla enheter.

Pris för webbhotell och domän tillkommer. Kontakta mig för rabattkod hos one.com

Tillägg

Designad för att fungera på alla enheter.

Din egen E-butik

E-butik med WooCommerce designad efter dina behov och önskemål. Perfekt för t.ex. sälja egna produkter eller dropshipping.

Designad logga

En logotyp kan snabbt fånga tittarnas uppmärksamhet och kommunicera ett företags kärnvärden på ett intressant sätt.

Copywriter text

Texten kan användas för innehållet på din hemsida, annonsering, produktbeskrivning etc.

Anpassade plugins

Plugins fungerar som mindre applikationer på din hemsida som utökar funktionaliteten.

servicepaket

890 kr / mån

(+moms)

Som vår kund kan du fokusera helt på din affärsverksamhet utan att behöva oroa dig för underhåll och support av din WordPress-hemsida. 

Och allt till ett lågt fast pris med vårat servicepaket.

Fördelarna med WordPress

De senaste åren har mycket hänt inom webbutveckling, webbdesign och sökmotoroptimering (SEO). WordPress är en stor anledning till dessa förändringar - genom möjligheten att enkelt skapa en snygg och professionell WordPress hemsida på ett förhållandevis enkelt sätt.

WordPress har revolutionerat sättet att bygga hemsidor på och det finns många fler anledningar till varför 36% av hela webben drivs av WordPress.

Enkelt att använda

WordPress är ett så kallat CMS (content management system) detta gör att du enkelt kan uppdatera din hemsida senare utan att behöva lära dig koda.

Om du vill ändra något i informationen på din webbsida, lägga till information om en ny produkt eller lägga upp en bild på ett utfört arbete kan du enkelt och smidigt göra det.

Responsiv design

Med en markant ökning av besökare från smådatorer, surfplattor och mobiltelefoner har besökarna flyttat från den stationära datorn till mer mobila enheter.

Med en responsiv design anpassar sig webbplatsens layout och innehållet blir läsvänligt oavsett enhet. Detta ställer höga krav på ens webbsida om man inte vill få miste om potentiella kunder eller viktiga kontakter.

Kostnadseffektivt

WordPress är den mest kostnadseffektiva lösningen för ditt webbprojekt. Eftersom man enkelt kan vidareutveckla ytterligare funktionalitet som är specialanpassade för individuella behov.

Detta, tillsammans med Theme Builders och Plugins gör att processen med att bygga själva hemsidan snabbas upp vilket i sin tur leder till att kostnaderna kan hållas nere.

Vanliga frågor

Svaret på den frågan är beroende av hur stor hemsida och hur många olika funktioner du eller ditt företag är ute efter. Från vårt första samtal till levererad hemsida strävar vi efter att ha en arbetstid på max 3 veckor.

  • Det första steget är att välja det prispaket att utgå ifrån som passar bäst till ditt projekt och din budget.
  • Nästa steg är att fylla i vår projektplanerare där du berättar lite om ditt projekt och hur du önskar att din hemsida ska se ut.
  • Vi kontaktar dig och skickar ett prisförslag för ditt godkännande.
  • Ett designförslag skickas ut och efter att detta har blivit godkänt av dig börjar bygget av din hemsida med dina bilder och texter. Vi kommer hålla dig uppdaterad under processens gång.
  • Hemsidan kontrolleras av dig för mindre justeringar och för att slipa på detaljer.
  • Grattis! Nu är din nya hemsida redo att lanseras!

SharpDesign har en nöjd kundgaranti. D.v.s att vi designar din hemsida tills du är nöjd. Är du mot förmodan missnöjd så har vi inte gjort jobbet ordentligt helt enkelt. Vi försöker att vara lyhörda på era önskemål från början till slut och än så länge har inte denna garanti utnyttjats.

WordPress är idag världens största CMS-system för hemsidor. Det är helt gratis, open-source och utvecklas kontinuerligt. Det finns tio-tusentals plug-ins (gratis & betalda) som gör att all tänkbar funktionalitet går att utveckla. Det är också ett system som är lättanvänt för dig som är helt oerfaren kring hemsidor.

SharpDesign hjälper er med support fram tills dess att hemsidan är färdig. Därefter erbjuder vi sedan kostnadsfri support i 2 månader efter att sidan lanserats. 

Som kund finns också möjligheten att lägga till ett servicepaket. Där ingår säkerhetsuppdateringar, back-up, underhåll samt uppdateringar varje månad för 590 kr (betalas årligen).

SharpDesign tar inga månadskostnader eller avgifter. De enda kostnaderna som kund behöver vara medveten om är löpande kostnader för hostig av hemsidan via t.ex. webbhotell samt kostnad för domännamn.

Kom igång med vår projektplanerare!

Med vår projektplanerarere gör vi det enklare för dig att framföra dina önskemål angående ditt projekt.