fbpx
SharpDesign logo

Kundcase

T-engineering.se

Webbutveckling i WordPress.

SharpDesign har haft äran att bygga hemsidan åt T-engineering, en ledande utvecklingsfirma för kontrollsystem och elektrifiering inom framtidens mobilitet i Skandinavien. T-engineering är utrustade med labb för utveckling och fullskalig testning av mjukvara och elektroniska styrsystem, samt en egen IP inom elektrisk arkitektur och styrsystem.

En av T-engineerings unika projekt är att ha skapat en 3D-printad racerbil med ett helt nytt utseende. Istället för att bygga chassit i andra delar av världen, använde de en avancerad 3D-skrivare för att skapa kroppen på en Fengshen A60-produktionsbil. De modifierade även motorn till att bli tre gånger så kraftfull och integrerade ett fyrhjulsdrivet chassi för att göra bilen redo för seriös racing. Projektet fick stor uppmärksamhet och valdes till att visas under Beijing International Automotive Exhibition.

Utvecklingsprocessen involverade också att skapa en katalog över T-engineerings produkter och tjänster, inklusive deras specialiserade systemlösningar. Det var också viktigt att skapa en responsiv design som fungerade lika bra på mobila enheter som på datorer.

Efter att designen var klar började SharpDesigns koda och bygga webbplatsen med moderna tekniker inom WordPress och sökmotoroptimering. Detta säkerställde att T-engineerings webbplats inte bara var estetiskt tilltalande utan också sökmotorvänlig och lätt att hitta på internet.

Efter lanseringen av webbplatsen fortsatte SharpDesigns att erbjuda teknisk support och underhåll för att se till att webbplatsen fungerade smidigt och att all information var uppdaterad. Samarbetet mellan SharpDesigns och T-engineering var en framgångsrik och produktiv process som ledde till en webbplats som var anpassad efter T-engineerings behov och mål.

T-engineering webb