fbpx

Portfolio

Här kan du se ett urval av projekt jag levererat. Har du några frågor om något projekt eller vill veta hur jag jobbar? Hör gärna av dig så berättar jag mer.

Responsive Web Design Sandra Massageterapeut

Sandramedicinskmassage.se​

Behandling och MammaMage träning i centrala Göteborg med Sandra Jansson har arbetat med massageterapi i över 10 år och är medlem i osteopatlandslaget.

Sandra kontaktade mig eftersom hon ville ha en enkel och modern hemsida som skulle fungera som en informationsportal för såväl nya som gamla patienter samt att man enkelt skulle kunna hitta hennes sociala kanaler. Detta tillsammans med en bokningsfunktion ger en helhetsupplevelse åt användarna som är komplett.

Onlinekupong.se

Onlinekupong.se är en hemsida som listar aktuella erbjudanden och rabattkuponger på flera kända varumärken. Här kan användarna skapa ett konto där de sedan kan spara sina favoriterbjudanden och dela med andra. Man kan även skicka in kuponger.

Hemsidan har över 6000 besökare sedan lanseringen i mars och det växer i stadig takt.

onlinekupong responsive mobile tablet desktop
maxgraphy responsive mobile tablet desktop

Maxgraphy.com

Han behövde en portfolio för att visa upp sina fantastiska bilder och kontaktade mig. Hemsidan är simpel och elegant där bilderna får vara i fokus. Max fotar allt från bröllop till porträtt och skapar även skapa häftig digital konst.

En duktig fotograf och digital grafiker i Uddevalla. 

Däckdirekten.se

Däckdirekten erbjuder alla tjänster inom däck i bland annat Lilla Edet, Trollhättan eller Vänersborg. Allt från försäljning av däck och fälgar, däckskifte och däckhotell till reparation av punktering och installation och programmering av TPMS.

På hemsidan kan användaren boka tid för däckbyte, ta del av information om alla tjänster och kontakta företaget direkt via ett kontaktformulär. Enkelt, smidigt och fungerar på alla enheter.

dackdirekten mobile tablet desktop responsive
mathiasskarp responsive mobile tablet desktop

Mathiasskarp.se

Min egen portfoliohemsida, den du är inne på just nu. 🙂

YouBrew

Visionen med YouBrew är att det ska finnas möjlighet till att integrera redan etablerade sociala nätverk inom bryggeriscenen så som Untappd och Brewgr istället för att återuppfinna “hjulet”. Detta ska ske genom att man kopplar samman konton från de övriga plattformarna. Appen innehåller även ett bokningssystem där användarna kan boka tid hos sitt lokala bryggeri.

Bokningsplattformen YouBrew är i dagsläget endast en prototyp men visar hur en applikation för ett bokningssystem för ett andelsägt bryggeri kan fungera och kan agera som grund för skapandet av en sådan.

DashApp

Syftet med DashApp är att skapa en lättanvänd app för företag, där man kan hålla koll på resekostnader framförallt vid korta sträckor till möten och antalet mil som körs i tjänsten. Informationen ska enkelt kunna sparas och vidarebefordras till t.ex. revisor eller skatteverket. Detta kommer underlätta för både anställda, administratörer och chefer och minimera byråkratin i ett litet företag – vilket leder till alla inblandade kan lägga sin värdefulla tid på viktigare saker.