fbpx

Portfolio

Här kan du se ett urval av projekt jag levererat. Har du några frågor om något projekt? Hör gärna av dig så berättar jag mer.

Skräcklestugan-responsive

Skräcklestugan.se

Café Skräcklestugan drivs av Vänersborgs gymnastikförening och ligger vackert beläget längs med vänern i Vänersborg. Här serveras det både varma och kallas rätter, olika sorters hemmagjord fika men även ett stort glassutbud. 

Thehealingcoach.se

Din förändring är främst för dig själv och ingen annan, men du behöver inte vara ensam i din förändring.” Zara är en skicklig livscoach från Skellefteå och erbjuder coaching via telefon och videosamtal.

Responsive Web Maxgraphy

Maxgraphy.com

Max behövde en portfolio för att visa upp sina fantastiska bilder och kontaktade mig. Hemsidan är simpel och elegant där bilderna får vara i fokus. Max fotar allt från bröllop till porträtt och skapar även skapa häftig digital konst.

En duktig fotograf och digital grafiker i Uddevalla. 

Responsive Web Design Sandra Massageterapeut

Sandramedicinskmassage.se​

Behandling och MammaMage träning i centrala Göteborg med Sandra Jansson har arbetat med massageterapi i över 10 år och är medlem i osteopatlandslaget.

Sandra kontaktade mig eftersom hon ville ha en enkel och modern hemsida som skulle fungera som en informationsportal för såväl nya som gamla patienter samt att man enkelt skulle kunna hitta hennes sociala kanaler. Detta tillsammans med en bokningsfunktion ger en helhetsupplevelse åt användarna som är komplett.

vividcare Responsive

Vividcare.se

Vividcare grundades 2011 av Camilla och erbjuder skönhets- och injektionsbehandlingar med fillers och botox. 

onlinekupong responsive mobile tablet desktop

Onlinekupong.se

Onlinekupong.se är en hemsida som listar aktuella erbjudanden och rabattkuponger på flera kända varumärken. Här kan användarna skapa ett konto där de sedan kan spara sina favoriterbjudanden och dela med andra. Man kan även skicka in kuponger.

Hemsidan har över 12 000 besökare sedan lanseringen i mars och det växer i stadig takt.

Programvara

Jag gillar att använda den senaste programvaran för mina projekt, så jag vet att det inte finns något bättre att använda för mina kunder.

Det här är de plattformar som jag använder regelbundet